HYTTER PÅ

SANDNES CAMPING

MIDTSTUA

Midtstua er en ettromshytte med plass til 4 personer. Her finner man en dobbeltseng, sovesofa, kjøkkenbord med 4 stoler og kjøkkenutstyr til 4 personer. Hytta har kjøkkenkrok og toalett. Dusj må benyttes på campingen. Utenfor hytta finner man en terrasse med bord, stoler og kveldssol. Dyr er ikke tillatt inne i Midtstua.

 

Prisen er NOK 720.- per natt.

BJØRKELI

Bjørkeli er en ettromshytte med sengeplasser til 2 voksne og to barn. Denne hytta er litt mindre enn Midtstua. Her finner man kjøkkenkrok, kjøkkenbord m/stoler og kjøkkenutstyr til 4 personer, og toalett. Dusj må benyttes på campingen. Utenfor hytta finner man en terrasse m/bord, stoler og litt kveldssol. Dyr er ikke tillatt inne i Bjørkeli.


Prisen er NOK 665,- per natt.

STABBURET

Stabbureter bygd på 1600- tallet, og er et tradisjonelt norsk matlager som står på påler og har stor steintrapp ved inngangspartiet. Her finner man sengeplasser til 2 (3) personer, en sofabenk, kjøkkenbord med stoler, vannkoker, kjøleskap og vask med kaldt vann. Dusj/toalett og kjøkken benyttes på campingen like ved. Dyr er ikke tillatt inne i Stabburet.


Prisen er NOK 520.- per natt.

STUSSELI

Stusseli er den minste hytta på campingen. Her er det sengeplasser til 2 personer, et kjøkkenbord med stoler og vannkoker. Utenfor hytta finner man en liten terrasse med bord og stoler. Dusj/toalett og kjøkken må benyttes på campingen like ved. Dyr er ikke tillatt inne i Stusseli. 

Prisen er NOK 460.- per natt.

GAMLEHUSET

Gamlehuset er et hus fra 1500-tallet. Her er det sengeplasser til 6 personer. Huset har alt av fasiliteter; kjøkken m/kjøkkenutstyr til 6 personer, stue, bad m/dusj og toalett, 2 soverom, stor hage og uteplass m/sol fra morgen til kveld. Dyr er ikke tillatt inne i Gamlehuset. 

Prisen er NOK 8000.- per uke.