HYTTER PÅ

SANDNES CAMPING

MIDTSTUA

Midtstua er en ettromshytte med plass til 4 personer. Her finner man en dobbeltseng, sovesofa, kjøkkenbord med 4 stoler og kjøkkenutstyr til 4 personer. Hytta har kjøkkenkrok og toalett. Dusj må benyttes på campingen. Utenfor hytta finner man en terrasse med bord, stoler og kveldssol. Dyr er ikke tillatt inne i Midtstua.

 

Prisen er NOK 750.- per natt.

BJØRKELI

Bjørkeli er en ettromshytte med sengeplasser til 2 voksne og to barn. Denne hytta er litt mindre enn Midtstua. Her finner man kjøkkenkrok, kjøkkenbord m/stoler og kjøkkenutstyr til 4 personer, og toalett. Dusj må benyttes på campingen. Utenfor hytta finner man en terrasse m/bord, stoler og litt kveldssol. Dyr er ikke tillatt inne i Bjørkeli.


Prisen er NOK 695,- per natt.

STABBURET

Stabbureter bygd på 1600- tallet, og er et tradisjonelt norsk matlager som står på påler og har stor steintrapp ved inngangspartiet. Her finner man sengeplasser til 2 (3) personer, en divan (180 cm), kjøkkenbord med stoler, vannkoker, kjøleskap og vask med kaldt vann. Dusj/toalett og kjøkken benyttes på campingen like ved. Dyr er ikke tillatt inne i Stabburet.


Prisen er NOK 550.- per natt. 

3 personer: + NOK 50,- per natt. 

STUSSELI

Stusseli er den minste hytta på campingen. Her er det sengeplasser til 2 personer, et kjøkkenbord med stoler og vannkoker. Utenfor hytta finner man en liten terrasse med bord og stoler. Dusj/toalett og kjøkken må benyttes på campingen like ved. Dyr er ikke tillatt inne i Stusseli. 

Prisen er NOK 495.- per natt.

Kjelleren

"Kjelleren" er en leilighet som ligger ved innkjøringen til campingen. Her er det sengeplass til to personer, en sofakrok, en kjøkkenkrok og et bad med toalett og dusj. Utenfor er det en liten terrasse hvor du kan nyte kveldsola og utsikt mot Mandalselva. Parkering like ved. Ikke tillatt med dyr i leiligheten. 

Prisen er NOK 990.- per natt.