top of page

HYTTER PÅ
SANDNES CAMPING

MIDTSTUA

Midtstua er en ettromshytte med plass til 4 personer. Her finner man en dobbeltseng, sovesofa, kjøkkenbord med 4 stoler og kjøkkenutstyr til 4 personer. Hytta har kjøkkenkrok og toalett. Dusj må benyttes på campingen. Utenfor hytta finner man en terrasse med bord, stoler og kveldssol. Dyr er ikke tillatt inne i Midtstua.

 

Prisen er NOK 800,- per natt.

BJØRKELI

Bjørkeli er en ettromshytte med sengeplasser til 2 voksne og to barn. Denne hytta er litt mindre enn Midtstua. Her finner man kjøkkenkrok, kjøkkenbord m/stoler og kjøkkenutstyr til 4 personer, og toalett. Dusj må benyttes på campingen. Utenfor hytta finner man en terrasse m/bord, stoler og litt kveldssol. Dyr er ikke tillatt inne i Bjørkeli.


Prisen er NOK 750,- per natt.

STABBURET

Stabbureter bygd på 1600- tallet, og er et tradisjonelt norsk matlager som står på påler og har stor steintrapp ved inngangspartiet. Her finner man sengeplasser til 2 (3) personer, en divan (180 cm), kjøkkenbord med stoler, vannkoker og vask med kaldt vann. Dusj/toalett og kjøkken benyttes på campingen like ved. Dyr er ikke tillatt inne i Stabburet. Det er dessverre ikke kjøleskap i Stabburet lenger. 


Prisen er NOK 650.- per natt. 

STUSSELI

Stusseli er den minste hytta på campingen. Her er det sengeplasser til 2 personer, et kjøkkenbord med stoler og vannkoker. Utenfor hytta finner man en liten terrasse med bord og stoler. Dusj/toalett og kjøkken må benyttes på campingen like ved. Dyr er ikke tillatt inne i Stusseli. 

Prisen er NOK 550.- per natt.