top of page
P1020217.jpg

Turstier

Vi har flere turstier i skogen, like ved campingen. Turstiene er godt merket, og man får nyte stillheten og nydelige utsikter om man prøver dem. Sommeren 2023 er turmulighetene litt begrenset pga. anleggsarbeid i forbindelse med nytt boligfelt.

Laksefiske.jpg

Laksefiske

Sandnes Camping ligger like ved Mandalselva, som er en av landet beste lakseelver. Vi selger fiskekort på campingen, ellers er det også mulig å kjøpe det på www.mandalselva.no

IMG_2089.JPG

Badeplass

Sandnes Camping ligger fint til langs Mandalselva, og her er det flotte mulighet for å bade. En liten strand, flytebrygge og et stort grøntområde gjør dette til en plass å tilbringe dagen for hele familien. 

Lekebilparkering

Leker

På campingen finnes det dessverre ikke lekeplass, men det er mulig å låne trøbiler for de minste barna. For de litt større barna har vi masse skog som de kan leke i.

Sykkelbua.jpg

Sykkelutleie

Vi har enkle sykler til leie for vår gjester som passer fint for en bytur eller en litt lengre tur i området. Spør oss gjerne om tips til  turer. 

IMG_1215.JPG

Båtutleie

Lyst på en tur på Mandalselva? Hos oss kan du som gjest leie kano, robåt eller motorbåt (6hk/8hk/9,9hk) for kjøring på elva. 

bottom of page